Om Bam

Bam kallas jag. Fast jag heter inte det egentligen. Jag är sådär dryga 29 år gammal, född i Malmö men bor i en Stockholmsförort med min man och vår otroligt gulliga golden retriever. Pluggade nästan ett helt lärarprogram innan jag fick spel och ”tog en paus” (det kanske betyder att jag hoppade av, jag har inte riktigt bestämt mig) Nu jobbar jag en massa istället, mest med att sälja saker och att utbilda mitt team i kundservice, administrativa uppgifter och att bli bäst på att sälja. Mest av allt gillar jag tv-serier, AIK, gaming i alla dess former och läppstift. Ja. Och så gillar jag ju att läsa böcker.

Jag gillar ganska många olika sorters berättelser. Dystopier har jag nästan en sjuk dragning till. Ungdomslitteratur är liksom min grej. Deckare är en ganska ny förälskelse. Romantik kan vara nice ändå. Böcker med historisk koppling får det att kittla till om det är bra som fan, annars får det vara. Sex är alltid ett bra inslag tycker jag och hejar på, mer sex i böckernas värld!

Jag gillar helt enkelt att läsa.

Kontakt: bamtycker@gmail.com

(När det gäller recensionsexemplar och liknande så är det ALLTID mina egna åsikter som förmedlas här på bloggen. Såklart.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s