TBR: September

Nä. Nu måste mitt lästempo öka. Rejält. Slut med slumpen, nu tvingar jag mig själv att läsa. Har kirrat en hög med böcker som jag vill få läst nu i september. Så… nu kör vi?

img_0415.jpg

Ödets timme av Veronica Roth är en fortsättning på Dödens märke som jag läste när den släpptes. Sedan dess har jag sett fram emot fortsättningen och nu är det äntligen dags. Classic dystopian young adult-bok så med andra ord: Right up my alley.

När jag fyllde år nu i augusti fick jag En bokhandlares dagbok – Shaun Bythell av min kära man. Inte nog med att omslaget är fantastiskt vackert, den verkar så himla bra. Älskar hela idéen.

Ner i brevlådan damp detta recensionsexemplar som jag var sugen på. Ord i djupaste blått av Cath Crowley har jag sett nämnas på booktube och har sedan dess velat läsa den så det var passande att den dök upp nu.

Sleeping giants av Sylvain Neuvel har jag varit sugen på superlänge och när en nära vän tipsade mig om den så kände jag att det var dags. Detta blir månadens bok på engelska, då jag försöker läsa annat än på svenska. Sleeping giants är första delen i en serie, och den släpptes nyss på svenska men vill man kunna läsa flera på rad så får man vänta sig till den engelska versionen.

En härlig blandning. Om inte detta kan få mig på läsbanan igen, då fungerar nog ingenting.

2 reaktioner på ”TBR: September

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s