Nytt in

IMG_20150901_200541

Jag och sambon fyllde på vår pocket-bokhylla nyligen (igen). Denna gången blev det fyra stycken för priset av tre, och det är ju alltid kul. Det är en salig blandning,vilket i sig är roligt. Variation är bra, säger dom ju.

Sophies historia av Jojo Moyes är en berättelse om hur två kvinnor från två olika sekel förenas i sin beslutsamhet att slåss för det de älskar oavsett pris.

Slutet på kedjan av Fredrik T Olsson beskrivs som ”Da Vinci-koden fast intelligentare och bättre skriven” (DN) på framsidan och det föll sambon för. Det är en spänningsroman som ifrågasätter mänsklighetens ursprung och sätter framtiden på spel.

Den tomma stolen av J.K. Rowling är en bok som jag tänkt läsa sedan den kom ut för ganska lång tid sedan, men som alltid blev glömd. Nu gäller det. En död man, en tom stol i kommundelsnämnden, intriger och skvaller.

Att föda ett barn av Kristina Sandberg blev jag sugen på tack vare att alla bokbloggare har snackat om den. Första delen i en triologi om Maj. En berättelse om kvinnoöden och trettio-talets tidsanda.

Passande att hösten verkade flytta in idag… Finns inget bättre än en bok, te och att höra regnet utanför (förutom sommar och värme då, alltså).

3 reaktioner på ”Nytt in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s